tipahs-tipahs(TIPS_TIPS)

Saturday, February 19, 2011


tips tips ntok mengelakan aku tak jd gila talak dan juga bg mereka mereka yg di luar sane ntok melupakan someone.

1.doa bebanyak.supaye setan tak mengasut.so tht perasaan cemburu tu berkurangan.and insyallah akan hilang.dlm mase same kite dpt terime takdir ketentuan tuhan

2.buat buat bizi.disini sy tekankan.buat buat ok.
kalu tak bizi pon pegi bizi kan diri.contohnye bace buku teks yg tebal tebal.khatamkan sampai ingat setiap helaian muke surat.dlm mase yg same kamu akan pandai dan mendapat 4 flat nanti.selain itu try tryla buat buat keje mengemas rumah.menyapu lantai.melipat baju.dan memandikan semut-semut yg cube menyeludup ke dlm pusat korg

3.hangout dgn kawan yg lain.so habeskan mase dgn membe2.keluar jalanjalan.tgok wayang and kalu bole elakan dr tgok cite love love ni.kemungkinan kamu/aku ade lah org yg plg beremosi dlm wayang tu.AMARAN!elakan dr tgok
cite cite hindustan.

4.sape kate tak bole jd kawan?so try to make as frend.lebeh lebeh aku ni yg akan selalu jumpe sbb kami ade projek kene setle.bile keluar bersame.keluar la beramai-ramai.bwk la ahli keluarga.nenek makcik mak adek.ataupun sedare mare.atau pun coman coman bwk membe2.kalu keluar berdua pon elakan dr berbual psl "KITE".berborak la psl projek ataupun isu semase

selamat berjaya kepada saya.

1 comments:

nurulSYAFIKA. said...

ana? whats wrong? seriusly u hv to keep me updated