superman

Thursday, March 31, 2011

hai ini suparman
seorg yg berani.bole terbang
kuat
pantas
laju
tak kurang jugak memakai spender kat luar
sume sudah tau.
tp ade satu bende yg korg dan nenek2 korg taktau pasal suharman
tahukah anda siparman takut kan akan org cina.
tak caye?
mampos korg la nak caye ke tak
HAHAHA gelak syaiton




ya itula die sbb nye
org cina kan suke pakai jed
erkkk.

haa?hotak aku?
hotak kau la btolla.
bkn suharman takot bende hijau ke?
daun pandan?? =.=

assignment

Sunday, March 27, 2011


video



ni video assignment group aku dgn syabil partner aku


syabil ni aku nak cite sket.


die ni seorg yg lurus.sumpah lawak do perangai die yg pelik2.plus ayat buku teks.haha


contoh kepelikan die:


part 1


aku:wei syabil ko kat ne ni?cepat masuk miss da masuk ni


syabil:aku bkn ape ana.aku betol-betol tak puas hati sbb apa miss ckp kelas pukul 11.30.tp aku tgok miss sampai awal 5 minit.


aku:ko dtg jela.miss baru masuk ni


syabil:takde la.aku pelik la.sepatutnye kelas 11.30.kalu macam itu aku tak masuk la ana.lg pon aku banyak keje tak setle ni


HAHAHA sumpah lawak do die kasi alasan tanak dtg


part 2


lecturer:mane farhana kenape die tak dtg kelas?


syabil:miss die tak dpt dtg kelas pasal apa die tgh siapkan assignment die tak siap lg


korg jd aku bengang tak?=.=


part 3


aku;wei syabil kenape pagi td tak dtg(kelas tu pkol 10-11)


syabil:oh td aku muntah muntah.so tak sihat sikit.


aku:hahahhaa(kelas pastu pkol 12 dtg)


HAHA sumpah lawak do budak ni.lurus gile dan banyak lagi panjang sgt nak story meyh


berbalik ke video.video last minit buat ni.lokasi rumah nenek den.bidan terjun pon ade pangil .cousin aku.


group work


hey saya cyclotron



my classmate
BMIR 201004

this is my team mate
kne buat cyclotron



the other group.kene buat cobalt-60
this group buat pasal LINAC
overall miss satisfied with our out come
hehe

like father like son

fuwooo.sehati sejiwa.
haha

kene sound

'pls park properly your car is not that huge'

ya allah sory so much MUAHHAHAHA
tak sengaja la ok.i was in a rush for class.im late yawww.
malu siotttt

the saleh

hai my name is saleh
sy ade bende nak gtau u oll
sy ade minat somebody sejak kali pertame sy nampak die.
sy tatau name die tp saye selalu pangil die pinky


ni la pinky comel kan?

nice bukan?
sbb tu sy tertarik dgn die selain dr mate die yg bersinar2 tu


saye selalu follow die g memane senyap2tanpe dia sedari.
die pegi berjalan-jalan ke


die tgh mandi ke....


even die tgh.......ermmmmm
ape saje yg die buat menarik perhatian sy.sy sgt menyukainya

kemudian selepas beberape ketika
saleh berjumpe kekola dan planning something ntok pikat pinky

petang itu
kekola:hey aku nak rogol kau
pinky:lepaskan sy.lepaskan sy
kekola:tp aku blom pegang ko=.='
.
.
.
.
.
.
10 saat selepas itu
pinky:aaaaaaaaaaaa tolong tolong
kekola:hurm sedapnye darah mude
pinky:lepaskan sy wahai org budiman.sy masih dara lg.tolong lepaskan sy.yargghh yarghhh yarghhh

saleh:hey kekola lepas kan die
kekola:mcmne ko tau name aku ha saleh?
saleh:mcmne ko tau name aku plak?
kekola:arghhhh itu x penting kalu ko nak terus idup baik ko berambus

saleh:wachaaaaaa
kekola berbisik:ok pastu nak buat ape?
saleh membuat isyarat ntok pengsan
the kekolar pretended to faint


kemudian mereka eye to eye.saleh try membesarkan matanya sebesar mungkin bg memikat pinky

pinky terpikat lalu mencium saleh.

tiba-tiba
pinky:saleh i wan to tell u something before we proceed to the next stage of relationship.

saleh:what darling.i will still love u.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pinky:saye gay.saye ade ***** tp sy da cut

pinky:eh saleh saleh are u ok?saleh saleh?


happy ending :))

yesss

Sunday, March 20, 2011

finaly he's back n we can meet tonite :)

sleeping gay

Saturday, March 19, 2011





di sebabkan aku tatau die nye gender so aku klasifikasi kan die dua alam.KAHAKHAKHA.



ni namenye menghayati nikmat tidur.
ala kuci kuci.

suddenly i miss my hamster
hurmmm :((

sengsara

sakit gigi!
waiting for someone balik from shah alam.
semalam buat buat jual mahal
and org tu gelabah sbb no call from me.siap anta call me back banyak kali and siap gune phone kazen die buat ugutan perasaan.HAHAHA
yess i make it.
terel la ko ni farhana
salute sket.

owh yahaku sakit gigi sgt semalam
and yah da lebih setahun aku sakit gigi
and yah nampaknye anak bongsu gigi aku blom lagi nak lahir.lama kakak kakak die yg lain tunggu kome ni su
Su su.lame da mak kandung ko ni.bile la mak nak terberanak.
klik sini proof ntok aku sakit gigi selame setahun.harhar

this is soo fucking shit


aku ni bkn la sape2
aku tompang sedih
and aku sgt terkilan bg pihak kazen aku
seriusly pompuan ni aku mmg pandang ko hina gile
die rapat gile dgn kazen aku
and rupenye die la org plg busuk sekali

this is one of her post
sangup ko buat blog semate2 nak kutuk kazen aku
ko ni kawan jenis ape?
aceli tht one (gamba)is her real blog
ade satu lagi blog di buat khas ntok mengutuk mencaci dan mengaibkan kawan die sendiri and dalam mase yg same diorg still berkawan and keluar sesame*tp blog tu telah di delet sbb da kantoi

WTFFFF

sory to say.
weyh perempuan gemok.sbenanye ko lg SHITTTTTTTT.
dala gemok cube la buat perangai manners sikit

buat pengetahuan korg
sedare aku tu die g berubat dgn ustaz sebelah umah aku and
ustaz sabri tu ckp mmg ade org dengki
yah perkataan dengki tu sgt sesuai dgn ko
and if u read my entry*yah sbb ko folow blog aku
mesti ko ckp what dengki?owh plsssla xde mase aku nak dengki
yahhh hakikatnye mmg betol walaupun ko tanak ngaku kan kan kan
rupenye ko la dalang kazen aku begadoh dgn budak kelas yg lain
owh shit.is dalang.maybe x berape dalang tp ko tukang sampai yg cemerlang sekali.talam dua muke
then da kantoi mcmni ko bole ckp kat kazen aku jgn nak aibkan die
weyh yg ko buat blog khas ntok kazen aku tu hape weyh?tolol gile

ish aku tgok ko dgn khinzir.rasenye khinzir lg mulia kot

HAHAHA da kantoi cmni barula nak gelabah nak delet blog la.nak private wall post fb la.
selalunye org mcmni die nak tarik perhatian sbb die kan GEMOK so kene la carik alternatif lain ntok popular kat kolej.so setanding la dgn yg lain.HAHAHA pathetic gile ko nikan

disini aku nak ckp dgn ko
even ko x suke dgn kawan ko
tp jgn la sampai buat blog kutuk2 die.padahal.in the same time ko sgt sgt sgt sgt baik dgn die.berlakon backup die.kuar jalan2.
aku ni pon bkn la baik sgt.tak perfct.tp xde la sampai mcmtu skali tikam belakang membe
u should learn more.
nanti KARMA baru tau.
kat dunia ni tuhan bole bayar cash tau

obersi

hakhakhak
bapak perasan minah ni
konon konon sejuk ah
konon ko kat oversea la
dey ingaporenge

upss ade stalker folow dr belakang
HELP HELP


name baru

Wednesday, March 9, 2011


tersebutla kisah
pasangan couple
bersiar siar di masterskil
petir sambung menyabung
terase kedinginan di hujung hujung kaki
tetapi tetap rase damai
nyaman dan tenang
singah die sebuah gerai makanan....









name baru KONGKANG
bersangke baiklah kalian
(mood barhati mulia)


next!


both are done
my next movie is from my most fav man
johnny deep
best gilak



umi birthday


selamat hari jadi umi
moge die permudahkan segale urusan
and semoga tahun ni membawa seribu perubahan bg dirimu.
aminnnn :))
tanpamu siapala daku
haha