assignment

Sunday, March 27, 2011


video



ni video assignment group aku dgn syabil partner aku


syabil ni aku nak cite sket.


die ni seorg yg lurus.sumpah lawak do perangai die yg pelik2.plus ayat buku teks.haha


contoh kepelikan die:


part 1


aku:wei syabil ko kat ne ni?cepat masuk miss da masuk ni


syabil:aku bkn ape ana.aku betol-betol tak puas hati sbb apa miss ckp kelas pukul 11.30.tp aku tgok miss sampai awal 5 minit.


aku:ko dtg jela.miss baru masuk ni


syabil:takde la.aku pelik la.sepatutnye kelas 11.30.kalu macam itu aku tak masuk la ana.lg pon aku banyak keje tak setle ni


HAHAHA sumpah lawak do die kasi alasan tanak dtg


part 2


lecturer:mane farhana kenape die tak dtg kelas?


syabil:miss die tak dpt dtg kelas pasal apa die tgh siapkan assignment die tak siap lg


korg jd aku bengang tak?=.=


part 3


aku;wei syabil kenape pagi td tak dtg(kelas tu pkol 10-11)


syabil:oh td aku muntah muntah.so tak sihat sikit.


aku:hahahhaa(kelas pastu pkol 12 dtg)


HAHA sumpah lawak do budak ni.lurus gile dan banyak lagi panjang sgt nak story meyh


berbalik ke video.video last minit buat ni.lokasi rumah nenek den.bidan terjun pon ade pangil .cousin aku.


1 comments:

alisya said...

Hahahhaha sumpah lawak!!!!