stress

Thursday, August 26, 2010

hari:khamis
waktu:11.45 am
mood:stress

dgn bangenye aku ponteng class general fizik sbb aku x siap asgnment pasal stress ape ke jadah ntah.subjek behavriol sciences

tp aku stress sbb x dtg kelas general fizik<----ecececeh

dan aku stress jugak sbb nak kene anta arini

dan aku stress jugak sbb kene siap kan sblom kelas human radiation biology

dan aku stress sbb class behavriol sciences lepas kelas human radiation biology

dan aku stress jugak sbb aku ta... emmm sedapnye daging masak merah yg aku beli smlm

eh kite kat mane td?
yeay aku da tak stress dah HAHAHHAHHA GELAK SETAN

2 comments:

Kanya Laikaew (AEW) said...

sy rse stress paling ketara adala pada masa dlm klas behavioral science 2....haha.....

annnurfarhana said...

haha btol btol...prevvv lect