lupa

Saturday, May 8, 2010




rase nye dlm tahun ni 2 kali aku terserempak kejadian yg same tapi tempat lain


1st
kat stesen minyak
baru je sampai ade satu kete ni lalu
skali tgok nampak mcm kete polis
2 kali tgok
rupenye kete biase
cume ade sesuatu yg lain kat kete tu
ade tin redbull rupenye atas kete tu
wahhahahha
taniah kat kete tu buat aku tetipu skejap
mamat tu muke penuh confident bawak kete tu dgn tin tu sekali
aku fikir poitif
maybe mamat tu nak sejukan air redbull tu yg letak kat ats tu kasi kene fresh air





2nd
baru je semalam
aku otw balek umah ucu aku
benti kat trafik light
ade stu kete ni
lain dr yg lain
nak kate lori sampah
itu kete
pastu nk laju je
plastic sampah yg kat blakang tu tak jatuh plak tu hahha
aku nak amek gamba
die mcm tau2 je aku nak amek skejap je lesap
mayb pakcik yg tido tu kot:)



haha time kasih la coz u made my day


2 comments:

syahmi said...

bagus paa dah mula praaktikkan seni paint dalam penggunaan blog!

keep it up!

hahahahhahahahah

annnurfarhana said...

haha cantek tak nukilan aku